Liveregistratie Kachel FM 2019

Liveregistratie van Kachel FM 2019 in Hoonhorst. Muziekevenement met een vol programma, met onder meer Hillbilly Moonshiners, Jan Smit, Buren van de brandweer, Aukje Fijn, Jhonny & the rockers, De Wethouders, Jan Keizer & Annie Schilder, Martin Dams en Peter Beense.

Voor deze 15e editie Kachel FM weer een 3-daagse non stop livestream en 3 avonden liveregistraties mogen verzorgen. Meercameraregistratie met 10 camera’s voor twee grote LED-schermen in de feesttent en 10 schermen verspreid over het terrein en backstage. Daarnaast non stop livestreams via hun app en site. Ook o.a. twee directe aftermovies en een legendarische promo (250.000 views inmiddels) hebben we weer geproduceerd.

https://www.facebook.com/kachelfm/videos/1058841450982158/
Promo Kachel FM 2019 (Ook op YouTube)
KachelFM 2019 programma

KachelFM 2019 jaja nog maar eempies wachten en we gaan dr volgas tegenaan met alweer de 15e editie van Kachel FM. Met dit jaar 3 Podiums!!! op het feestterrein aan de tibensteeg in HoonhorstVrijdag 10 euro entree (geen voorverkoop en vol is vol!)Zaterdag 10 euro entree (geen voorverkoop en vol is vo!)Zondag de gehele dag gratis entree en ook voor de kleintjes is er vermaak met oa: Jan Smit The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band De Wethouders BUREN VAN DE BRANDWEER Aukje-Fijn Jhonny and the Rockers @Peter Beense @Jan Keizer & Anny schilder Martin Dams

Geplaatst door Kachel FM op Woensdag 11 september 2019
Artiesten promo video Kachel FM 2019 (Ook op YouTube)
Hij stiet weer!!

Hij stiet weer!!Afgelopen zaterdag met een beste kloete volk de tenten in de benen geholpen! 'T hoogste punt is bereikt vlaggie dr op en dan kunt we aankomend weekend volgas pannenbier drinken!Alle vrijwilligers mega bedankt en kom ze maar halen 20 21 22 september aan de Tibbensteeg in Hoonhorst!(Muziek in video: Bertus Staigerpaip – Wij Zijn De Jongens Van De Bouw)

Geplaatst door Kachel FM op Maandag 16 september 2019
Opbouw van Kachel FM 2019 (Ook op YouTube)
Aftermovie Vrijdagavond

Het was weer een donders mooi feessie!Morgen vlammen we door met Buren van de brandweer, Aukje Fijn, DJ Hitch, Jhonny & the rockers en De Wethouders!

Geplaatst door Kachel FM op Vrijdag 20 september 2019
Aftermovie van de vrijdagavond Kachel FM 2019 (Ook op YouTube)
KachelFM aftermovie 2019 zaterdag

De zaterdagavond was weer potjandikkiemooi!! Wat een dikke poarty was het met: De Wethouders Aukje-Fijn BUREN VAN DE BRANDWEER Jhonny and the Rockers #zaweh #kerollllllll #kiekandaseenlekkerpilsiehe en dit is kris hij is mijn beste vriend vandaag en morgen en gister ookTOT MORGEN ALLEMAAL

Geplaatst door Kachel FM op Zaterdag 21 september 2019
Aftermovie van de zaterdagavond Kachel FM 2019 (Ook op YouTube)