Liveregistratie Kachel FM 2018

Liveregistratie van muziekweekend Kachel FM, met optredens van onder andere Nicki, Vol Gas!, Martin Dams, Jannes en Aukje Fijn.

Meercameraregistratie voor schermen op terrein en livestream naar app en internet. Inclusief ludieke promo, ‘journaaltjes’ en aftermovies die direct online gingen na afloop van elke avond!

Verdomme… ligt boer Zwartnberg met een stuk in de hakkn in de greppel te kieken👀 De koein muttn nog uit t laand de melk mut nog uit de peppn en ast eem kan wil hij ok nog een ni-je trekker kopen! Moar die kniepkuttel is te zuunig om de vakmannen van Loonbedrijf Kachel FM te belln moar doar krig uh nog wel spiet van…Zoals middels al bekend is giet Kachel FM van 't joar de boer op dus komt met mekaare allemoal 21 22 23 september naar de Hoonhorst en dan maakt we d'r ook dit joar weer een super feessie van!!!

Geplaatst door Kachel FM op Woensdag 15 augustus 2018
Promo
KachelFM2018

Moguh…. kiek toch is 't KachelFM weekend moet nog beginnen en we hebben nu al een aftermovie kunnen maken 😉 Iedereen super bedankt voor de hulp!!! En voor de rest natuurlijk tot van 't weekend dan maken we d'r weer een super feessie van!!! #KachelFM #deutschefreitag

Geplaatst door Kachel FM op Dinsdag 18 september 2018
Opbouw en artiestenpromo
Aftermovie KachelFM 2018

Jooowwww feestvarkens van de KachelFM hij is d'r weer!!! de aftermovie van de zaterdagavond Wulle hoopt dat jullie net zoveer schik hebben gehad als ons en tot morgen! super 321live #lekkerlekkerlekker #poarbier. #kachelbiedekachelvankachelvankachel #bettiewievenkiekenistmooistewatdrisonnie #oormerkindetepel #kalverliefde #2muntenindeaanbieding #kuttekop

Geplaatst door Kachel FM op Zaterdag 22 september 2018
Aftermovie zaterdagavond