Liveregistratie Crisis Cross 2019

Liveregistratie van het jaarlijkse Crisis Cross Festival, met optredens van onder andere Kraantje Pappie, Luftwaffel, Beatcrooks en Bökkers.

Meercameraregistratie inclusief aftermovies die direct online gingen na afloop van elke avond!

Korte backstage impressie
Aftermovie Vrijdagavond

Hey toppers! Bij deze de aftermovie van de vrijdagavond. De eerste avond van het Crisis Cross Festival 2019 met Qmusic – Nederland zit er weer op! Super mooi verlopen! Morgen om 14:00 uur beginnen we met het cross spektakel! 18:30 uur Start training 2uurs cross. 21:00 uur beginnen met het muziekspektakel; @Beatcrooks,Luftwaffel, Kraantje Pappie en Mark With a K. Tot morgen! Met dank aan 321live voor de eerste aftermovie!

Geplaatst door Crisiscross Stichting Motorcross Zuidwolde op Vrijdag 17 mei 2019
Aftermovie vrijdagavond
Aftermovie Zaterdagavond

Donders, wat een gradioos feest was dat samen met Beatcrooks, Luftwaffel, Kraantje Pappie en Mark With a K. Dit is de aftermovie van deze avond! Morgen het vervolg van de cross en smiddags muziek van Bökkers en Poar neem'n. Met dank aan 321live voor de tweede aftermovie! #totmorgen

Geplaatst door Crisiscross Stichting Motorcross Zuidwolde op Zaterdag 18 mei 2019
Aftermovie zaterdagavond
Aftermovie Zondagmiddag

Het zit er helaas al weer op, maar gelukkig hebben we de beelden nog! Zo kun je nu nog even kort nagenieten van o.a de optredens van Poar neem'n en Bökkers. Iedereen bedankt voor de komst en tot volgend jaar! Bedankt 321live voor de beelden!

Geplaatst door Crisiscross Stichting Motorcross Zuidwolde op Zondag 19 mei 2019
Aftermovie zondag